Fem kandiderer til posten som general // May 23, 2018

Arbejdet med at vælge Frelsens Hærs næste verdensleder bevæger sig planmæssigt fremad. Efter højesterådets konstituering i sidste uge, er de mulige kandidater til posten som general nu fundet, og processen med yderligere afklaring finder sted i de nærmeste dage.


Konstituering af rådet

Frelsens Hærs højesteråd tog allerede på førstedagen for rådets arbejde hul på den påkrævede procedure. Her blev henholdsvis en præsident og vicepræsident udpeget til at lede forløbet. Et valg, der faldt på kommandør William Cochrane, territorialleder for Frelsens Hær i Norge, Island og Færøerne som præsident, og kommandør Birgitte Brekke-Clifton, international sekretær for program og ressourcer som vicepræsident. Herudover blev kommandør Mark Tillsley, international sekretær for Amerika og Caribien valgt som højesterådets kapellan.

 

Fem ud af ni er kandidater

I denne uge blev ni af højesterådets medlemmer nomineret som mulige kandidater til posten som general. Fire af disse afstod imidlertid, hvorfor der nu er fem kandidater, som er valgbare.

Navnene på de fem nominerede, som nu kandiderer til posten, er: Kommandør Brad Bailey, kommandør William Cochrane, kommandør Kenneth Hodder, kommandør Jane Paone og kommandør Brian Peddle.

Navene på de fire, som afstod, er: Kommandør Dick Krommenhoek, kommandør Benjamin Mnyampi, kommandør Floyd Tidd og kommandør Mark Tillsley.

 

Konstituering af rådet på ny

Som følge af, at højesteådets præsident, kommandør William Cochrane er blevet kandidat, har rådet konstitueret sig på ny. Her blev kommandør Birgitte Brekke udpeget som ny præsident, mens kommandør Clive Adams, territorialleder for Sverige og Letland overtog posten som vicepræsident.

 

Det er muligt at følge højesterådets arbejdsgang via facebook: https://www.facebook.com/highcouncil2018/ samt via hjemmesiden: www.salvationarmy.org/highcouncil2018 Her kan man også læse mere om de enkelte kandidater og deres baggrunde.
 


Kommende arrangementer

d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere


d. 11. Sep

Institutionslederdag - AFLYST 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik