Ny stabschef udpeget pr. 3. august 2018 // Jun 1, 2018

Frelsens Hærs verdenschef, general André Cox har efter samråd med den nyvalgte general Brian Peddle annonceret, hvem der fra den 3. august overtager ansvaret som henholdsvis stabschef og international sekretær for Frelsens Hærs kvindearbejde. Et lederskifte, der også berører tidligere danske ledere.


Ny på posterne bliver kommandørerne Lyndon og Bronwyn Buckingham, der for tiden er henholdsvis territorialleder og territorial chef for lederudvikling i det britiske territorium. 

Kommandørerne Buckingham har siden 1990 varetaget en række ansvar som korpsledere, officersskolechefer, ungdomsledere og chefsekretærer i både New Zealand, Fiji og Tonga territorium, Canada og Bermuda territorium, Singapore, Malaysia og Myanmar territorium, samt Storbritannien og den irske republik, hvor de tiltrådte som hærchefer i januar i år.

Når parret fra august optager deres nye ansvar, efterfølger de kommandørerne Brian og Rosalie Peddle, der fra samme dato skal stå i spidsen for den internationale Frelsens Hær.

 

Efterfølgere på posten som territorialleder og territorial chef for lederudvikling i det britiske territorium bliver oberstløjtnanterne Anthony og Gillian Cotterill, der siden april 2018 har haft ansvar som henholdsvis chefsekretær og territorial sekretær for lederudvikling i det britiske territorium. Før dette var parret fra 2014 chefsekretær og sekretær for Hærens kvindearbejde i Danmark og Grønland territorium.

Med den nye ordre, som han tiltræder den 3. og hun den 4. august forfremmes de til kommandører.

 

Nyt internationalt lederteam fra august

Fra den 3. august ser Frelsens Hærs øverste international ledelse således ud som på billedet herunder.

Fra general André Cox lyder opfordringen til at omslutte de nye ledere med forbøn.
 


Kommende arrangementer

d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere


d. 11. Sep

Institutionslederdag - AFLYST 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik