Snart arbejder Frelsens Hær officielt i 130 lande // Jun 21, 2018

Frelsens Hær har vokseværk og kan snart hejse fanen i 130 lande. Det sker, når Burkina Faso i slutningen af august officielt føjes til de lande, Frelsens Hær arbejder i.


Når den officielle markering finder sted i landets hovedstad, Ouagadougou den 25. - 27. august, vil det dog ske med deltagelse af en god skare indfødte salvationister. Forstadiet til udvidelsen blev således indledt helt tilbage i 2005, hvilket skete under tilsyn fra nabolandet Ghana.

 

Da Burkina Faso i modsætning til Ghana er fransktalende, var dette imidlertid ikke en holdbar løsning. I stedet blev arbejdet fra 2011 tilknyttet Frelsens Hær i Mali.

Fra samme år har Frelsens Hær haft tilladelse til forkyndervirksomhed i landet, ligesom man i takt med et støt voksende arbejde har været i dialog med myndighederne om vilkårene for arbejdet.

Resultatet er nu en officiel anerkendelse, hvor kaptajnerne André og Fatouma Togo fra Mali indsættes som ledere af arbejdet. Det sker den 25. - 27. august under ledelse af kommandørerne Benjamin og Grace Mnyampi, henholdsvis international zonesekretær for Afrika og for Hærens kvindearbejde i Afrika.

 

 

To nye lande med kort mellemrum

Åbningen af arbejdet i Burkina Faso som det 130. land Frelsens Hær arbejder i, kommer i umiddelbar forlængelse af udvidelsen til 129 lande. Den 1. juli 2018 føjes det sydvest-afrikanske land Gabon således også til de lande, hvor Hærens fane vajer. Dette sker i hovedstaden, Libreville, ligeledes anført af kommandørerne Benjamin og Grace Mnyampi.
 


Kommende arrangementer

d. 25. May

Legoland


d. 31. May

HK lukket


d. 08. til 09. Jun 2019

Pinsestævne


d. 13. til 16. Jun 2019

Folkemødet


d. 14. Jun

Kursusdøgn 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik