Nye internationale hærchefer tiltrådt // Aug 6, 2018

I dag bydes general Brian og kommandør Rosalie Peddle velkommen på Frelsens Hærs internationale hovedkvarter. De overtog i fredags deres nye lederposter i front for den internationale Frelsens Hær. De efterfølger general André og kommandør Silvia Cox, der fra samme dato gik på pension.


I fredags tiltrådte general Brian Peddle ansvaret som Frelsens Hærs 21. verdensleder. I dag mandag bydes han og kommandør Rosalie Peddle, der er ny verdenspræsident for Hærens kvindeorganisationer, formelt velkommen på Frelsens Hærs internationale hovedkvarter i London.

 

Erfarne ledere

Det canadiske lederpar med rødder i Newfoundland har mere end 40 års officerstjeneste bag sig. Hovedparten af disse er tilbragt med opgaver som blandt andet korpsledere, divisionsledere og territorialledere i hjemterritoriet, Canada og Bermuda. I tillæg hertil har de i New Zealand, Fiji og Tonga territorium haft ansvar som divisionsledere, i det britiske territorium som hhv. chefsekretær og leder for åndeligt liv og udvikling, på Frelsens Hærs internationale hovedkvarter som international sekretær for Amerika og Caribien. Endelig har de indtil i fredags bestridt posterne som hhv. Frelsens Hærs næstkommanderende og verdenssekretær for kvindearbejdet.

Det er med andre ord erfarne ledere, hvis internationale tjeneste giver en nyttig ballast i opgaven med at lede den globale hær fremad i det 21. århundrede.

 

Efteruddannelse

Både general Brian og kommandør Rosalie Peddle har gennemført Frelsens Hærs Executive Leadership Programme ved Simon Fraser University i Canada. Hertil har kommandør Rosalie Peddle desuden en bachelorgrad i bibelske og teologiske studier fra the William and Catherine Booth Bible College i Winnipeg.

 

Familie- og fritidsliv

Når tiden tillader det, holder Brian Peddle af at cykle, sejle kajak, samt tage på vandre- og fisketure. Rosalie Peddle holder ligeledes af cykel- og vandreture, samt af at læse. Kontakt til familie og venner er for begge en væsentlig prioritet trods et hektisk arbejdsprogram.

Parret har to døtre, Stephanie og Krista, som er bosat i henholdsvis Canada og Australien. Sammen med sin mand, Adam er Stephanie aktive i Sauble Christian Fellowship Community Church i Ontario, mens Krista sammen med sin mand, Tim gør tjeneste som frelsesofficerer i Australien. Fordelt på de samme distancer er Brian og Rosalie Peddle også velsignet med fem børnebørn.

 

Velkomstmøde i september

Som nye internationale hærchefer er general Brian og kommandør Rosalie Peddle optaget af, at Frelsens Hær skal øve indflydelse på verden og samfundet, ligesom de ser Hærens enhed i mangfoldighed rundt om i verden som et potentiale for Guds kald til mission.

Velkomstmødet for de nye verdensledere afholdes på William Booth College i London den 23. september og vil blive livestreamet. Mere info herom senere.
 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik