Nye internationale hærchefer tiltrådt // Aug 6, 2018

I dag bydes general Brian og kommandør Rosalie Peddle velkommen på Frelsens Hærs internationale hovedkvarter. De overtog i fredags deres nye lederposter i front for den internationale Frelsens Hær. De efterfølger general André og kommandør Silvia Cox, der fra samme dato gik på pension.


I fredags tiltrådte general Brian Peddle ansvaret som Frelsens Hærs 21. verdensleder. I dag mandag bydes han og kommandør Rosalie Peddle, der er ny verdenspræsident for Hærens kvindeorganisationer, formelt velkommen på Frelsens Hærs internationale hovedkvarter i London.

 

Erfarne ledere

Det canadiske lederpar med rødder i Newfoundland har mere end 40 års officerstjeneste bag sig. Hovedparten af disse er tilbragt med opgaver som blandt andet korpsledere, divisionsledere og territorialledere i hjemterritoriet, Canada og Bermuda. I tillæg hertil har de i New Zealand, Fiji og Tonga territorium haft ansvar som divisionsledere, i det britiske territorium som hhv. chefsekretær og leder for åndeligt liv og udvikling, på Frelsens Hærs internationale hovedkvarter som international sekretær for Amerika og Caribien. Endelig har de indtil i fredags bestridt posterne som hhv. Frelsens Hærs næstkommanderende og verdenssekretær for kvindearbejdet.

Det er med andre ord erfarne ledere, hvis internationale tjeneste giver en nyttig ballast i opgaven med at lede den globale hær fremad i det 21. århundrede.

 

Efteruddannelse

Både general Brian og kommandør Rosalie Peddle har gennemført Frelsens Hærs Executive Leadership Programme ved Simon Fraser University i Canada. Hertil har kommandør Rosalie Peddle desuden en bachelorgrad i bibelske og teologiske studier fra the William and Catherine Booth Bible College i Winnipeg.

 

Familie- og fritidsliv

Når tiden tillader det, holder Brian Peddle af at cykle, sejle kajak, samt tage på vandre- og fisketure. Rosalie Peddle holder ligeledes af cykel- og vandreture, samt af at læse. Kontakt til familie og venner er for begge en væsentlig prioritet trods et hektisk arbejdsprogram.

Parret har to døtre, Stephanie og Krista, som er bosat i henholdsvis Canada og Australien. Sammen med sin mand, Adam er Stephanie aktive i Sauble Christian Fellowship Community Church i Ontario, mens Krista sammen med sin mand, Tim gør tjeneste som frelsesofficerer i Australien. Fordelt på de samme distancer er Brian og Rosalie Peddle også velsignet med fem børnebørn.

 

Velkomstmøde i september

Som nye internationale hærchefer er general Brian og kommandør Rosalie Peddle optaget af, at Frelsens Hær skal øve indflydelse på verden og samfundet, ligesom de ser Hærens enhed i mangfoldighed rundt om i verden som et potentiale for Guds kald til mission.

Velkomstmødet for de nye verdensledere afholdes på William Booth College i London den 23. september og vil blive livestreamet. Mere info herom senere.
 


Kommende arrangementer

d. 25. May

Legoland


d. 31. May

HK lukket


d. 08. til 09. Jun 2019

Pinsestævne


d. 13. til 16. Jun 2019

Folkemødet


d. 14. Jun

Kursusdøgn 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik