Velkomstmøder for nye ledere – både øst og vest for Storebælt // Aug 29, 2014

Fra september bliver oberst Hannelise Tvedt ny landsleder for Frelsens Hær i Danmark, mens oberstløjtnanterne Anthony og Gillian Cotterill bliver henholdsvis chefsekretær og territorial sekretær for Hærens kvindeorganisationer. Der afholdes velkomstmøder i både København og Horsens, således, at alle får mulighed for at hilse på den nye ledelse. Find de nærmere detaljer her.


Velkomst øst for Storebælt

Der afholdes velkomstmøde i Templet onsdag den 10. september klokken 19.30 - med kaffe og kransekage i hall'en fra klokken 18.30. Mødeleder er major John Wahl, mens indsættelsen foretages af Frelsens Hærs landsledere i Holland, kommandørerne Hans og Marja van Vliet. Valby Hornmusikkorps, Templets Sangkor og Valby Ungdomsgospel medvirker.

 

Velkomst vest for Storebælt

Velkomstmødet i Horsens finder sted lørdag den 13. september klokke 13.00 og 16.00. Mellem møderne vil der blive budt på kaffe og kage. Mødeleder er John Wahl, ligesom der vil være indlæg ved de nye ledere. Horsens Hornmusikkorps og Aalborg Sangkor medvirker. Korpsets adresse er: Grønnegade 7, 8700 Horsens.

 

Kort om de nye ledere

Oberst Hannelise Tvedt vil være velkendt i Danmark efter at have tjent i en årrække her i landet som henholdsvis ungdomssekretær og socialchef.

For godt fire år siden modtog hun ordre som assisterende programchef i det britiske territorium, hvorfra hun i begyndelsen af 2013 overtog ansvaret som chefsekretær i Holland og Tjekkiet.

Oberstløjtnanterne Anthony og Gillian Cotterill har godt 30 års tjeneste bag sig i henholdsvis Skotland og England.

Foruden en række korpsordrer har de haft ansvar som henholdsvis divisionsungdomssekretærer og divisionschefer, indtil de for godt et år siden fik ansvar for Frelsens Hærs officersskole, William Booth College, i London.

Kom med forventning og vær med til at byde Frelsens Hærs nye ledere varmt velkommen.

 

 

 
 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik