Frelsens Hærs i Nykøbing Mors starter søndagsskole // Sep 19, 2018

Frelsens Hær i Nykøbing Mors har i de senere år oplevet, at mennesker, der er kommet i korpset som børn, vender tilbage i en mode alder. Men korpset oplever også, at nye generationer begynder at tage del i fællesskabet. Senest har en søndagsskole set dagens lys.


Lis Hansen, der blev soldat i korpset i 2015, og hendes søster, Anna Woller, der genoptog tjenesten som soldat i april i år, stod således bag det nye initiativ søndag den 16. september og kom godt fra start.

 

Rapporten lyder således:

- Vi har i søndags haft vores første søndagsskoledag, og der kom fire børn, tre piger og en dreng. De første kom 45 minutter før tiden, og de gik alle en halv time senere, da vi skulle holde bibeltime. Det har været så berigende at have disse børn, og vi håber, der kommer flere børn næste gang. Vi vil lære dem fadervor, læse fra Sesams Børnebibel og synge med dem - og de må naturligvis tegne, farve, klippe og klistre. I søndags lærte vi dem 'Jesu lille lam jeg er’, og de sang alle med.

Planen er fremover at afholde søndagsskole den 3. søndag i måneden, og søndagskolelærerne oplyser, at de allerede glæder sig til næste gang.
 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik