Frelsens Hærs genbrug i Esbjerg er nomineret som ’Byens Bedste’. Skal de have din stemme? // Oct 3, 2018

Der kan stemmes indtil den 15. oktober. Se link herunder, hvis du vil hjælpe de dedikerede ansatte og frivillige i genbrugsbutikken i Esbjerg med din stemme.


Byens bedste genbrug og loppefund

Borgerne i Esbjerg indstillede i september en række butikker som ’Byens Bedste’ indenfor i alt 11 forskellige kategorier. Heriblandt ’byens bedste genbrug og loppefund’.

Blandt de nominerede i denne kategori er Frelsens Hærs Genbrug på Ravnevej 2, som den 14. juni i år kunne fejre, at man i 40 år har leveret tøj, sko og møbler til esbjergenserne.

 

Mellem 200-400 daglige besøgende

Hver dag besøger mellem 200 og 400 kunder butikken, der fordelt på sine over 2000 kvadratmeter har et bredt udvalg af tøj og sko, samt møbler og nips til en god pris.

Der er fem ansatte og 25 frivillige i butikken, som yder en dedikeret indsats. Mange har via Frelsens Hærs Genbrug i Esbjerg også fået fodfæste på arbejdsmarkedet, ligesom stedet har bidraget til integration af udlændinge. Skønsmæssigt har 20.000 gennem årene været i aktivering, arbejdsprøvning eller været ansat med løntilskud hos Frelsens Hær på Ravnevej i Esbjerg.

Rundt om i byen har Hæren flere end 50 tøjcontainere, og i 2015 vandt Frelsens Hærs Genbrug i Esbjerg og Fyn ArbejdsmiljøPrisen for sin indsats med at gøre tunge løft lettere, samt at løfte trivslen bland medarbejderne.

 

Stem her

Hvis man vil bakke op om butikschef Anni Nielsen (billedet) og de mange dedikerede medarbejdere og stemme på Frelsens Hærs Genbrug i Esbjerg som ’byens bedste genbrug og loppefund’, kan det ske ved at klikke her.

 

Stort awardshow i Musikhuset Esbjerg

Vinderne kåres ved et stort show den 25. oktober i Musikhuset Esbjerg med TV2s Anders Breinholt som konferencier.

Det er frivilligt om man vil stemme i alle kategorier, såsom ’byens bedste ’take away’, ’byens bedste kulturoplevelse’, ’byens bedste håndværker’ etc. Men alle kategorier skal markeres. Det er kun muligt at stemme én gang.
 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik