Lyt eller læs: General Brian Peddles juleandagt // Dec 22, 2018

I sin juleandagt opfordrer Frelsens Hærs verdensleder, general Brian Peddle til at leve i et forhold til Jesus - og med ham formidle liv, lys og håb til verden. Juleandagten findes på dansk på bagsiden af Julekrigsråbet, men kan her høres i en videohilsen krydret med glimt fra Frelsens Hærs internationale arbejde.


- Hvem er denne Jesus? Spørger generalen retorisk og svarer med en afsæt i Esajas bog kapitel 9,2 og 6-7:

- Han er Gud i menneskelig skikkelse. Ikke længere distanceret og uopnåelig, men lige her hos os. Han er vor underfulde rådgiver, som taler visdomsord og vejleder os til sandheden.

- Han er vor vældige Gud, for hvem intet er umuligt. Han er vor fredsfyrste, der kommer i kærlighed, skænker hvile for de trætte og omsorg for de bekymrede. Han er vor evighedsfader, der indbyder os til en familiær relation, der er evig, og som beskytter og drager omsorg for os her og nu.

- Det er den Jesus, der hang på et kors og brød ud af graven, og du kan lære den Jesus at kende i dag.

 

En relation, der kan forvandle verden 

I andagten, hvor man blandt andet ser glimt fra Frelsens Hærs arbejde i Grønland, opmuntres lytterne til at lade sig forvandle af Jesus og formidle det budskab, der kan forvandle verden.

- Lad os i denne jul have tro til Gud og tillid til hans kraft. Leve i et forhold til ham og sammen med ham formidle liv, lys og håb til verden, slutter julehilsnen - som kan høres herunder, og som nævnt også læses på dansk på bagsiden af Krigsråbet i december.
 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik