General Brian Peddle: Vor mission er ikke-diskriminerende, evangeliet er for enhver og vor tjeneste er for alle. // Jan 2, 2019

”Vi må være rede til det, Gud vil gøre i og igennem os. Dette er et kald til bøn, et kald til helliggørelse og et kald til at være kampklare nu. Et påtrængende kald, der ikke kan ignoreres,” siger Frelsens Hærs verdensleder i sin nytårstale. Lyt til talen via video her.


I sin nytårstale vender general Brian Peddle blikket mod verdens åndelige og sociale behov og understreger, at missionskaldet bør præge al Frelsens Hærs virke.

- Mænd, kvinder og børn behøver Jesus, proklamerer han og peger på Frelsens Hærs dobbelte missionserklæring - at forkynde evangeliet om Kristus og i hans navn møde menneskelige behov uden diskrimination.

- Vi må utvetydigt give stemme til de overhørte, modigt kæmpe for retfærdighed og være generøse med vor tid, materielle ressourcer og aktion for frelse, siger han.

 

Evangeliet og tjenesten gælder enhver

Kaldet til mission følger i naturlig forlængelse af de seneste to års kald til 'mobilisering', og det understreges, at det gælder enhver som er tilknyttet Frelsens Hær som medlem, medarbejder eller frivillig.

- Vor mission er ikke-diskriminerende, evangeliet er for enhver og vor tjeneste er for alle, understreger han og formulerer sin appel som en personlig invitation til at ’tage del i kampen som én hær - Frelsens Hær - som Gud har kaldt os til at være. Både individuelt, som en del af Kristi legeme og forventningsfulde efter at se Gud virke i og iblandt os.

Indled det nye år med at bruge fem minutter på at lytte til generalens nytårshilsen i videoen herunder.
 


Kommende arrangementer

d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere


d. 11. Sep

Institutionslederdag - AFLYST 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik