Bedeuge opfordrer til ’åndelige venskaber’ // Jan 6, 2019

I denne uge samles kristne verden rundt i fælles bøn. Det sker ud fra en række temaer, der opfordrer til at søge åndeligt venskab og dele tro og liv med andre. Frelsens Hær er en del af Evangelisk Alliance og medvirker mange steder i Danmark ved fællesmøder med lokale fri- og folkekirker.


Udgangspunktet for årets tema er det paradoks, at mange mennesker tilsyneladende har en voksende åndelig interesse, mens det samtidig er et fåtal, der finder ind i et kristent fællesskab.

Med temaer som ’Vi er kaldede til at bygge bro’, ’Medvandring bygger bro’ og ’Kristen tjeneste bygger bro’ - af i alt otte temaer - peger årets bedefolder ud fra kirkebygningerne op opfordrer til at møde den voksende gudslængsel i samfundet.

Materialet er udarbejdet af formand for Frikirkenet, Tonny Jacobsen, som yderligere uddyber emnet i bogen ’Åndeligt Venskab’.

 

Brobygning mellem kristne kirker

Som tværkirkeligt netværk rummer Evangelisk Alliance også i sig selv en appel til at bygge bro og søge enhed mellem kristne - i et åndeligt venskab bygget på enhed i mangfoldighed.

På den måde er årets bedeuge, der strækker sig fra den 6. til 13. januar, også en anledning til at knytte bånd mellem kristne brødre og søstre på tværs af kirkeskel.

De lokale sammenkomster kan variere fra by til by, men kontakt din lokale Frelsens Hær for nærmere oplysninger om arrangementer i løbet af bedeugen.

 

Forbøn og støtte til forfulgte kristne 

Foruden forbøn samles der under bedeugen også ind til økonomisk støtte for kristne, der virker under vanskelige vilkår.

I bedefolderen kan man således læse om Evangelisk Alliances indsamling, der i år går til Elam Ministries, der udruster kirkeledere i den stærkt voksende, men også stærkt forfulgte persiske kirke.

Find yderligere info om bedeugen på www.evangeliskalliance.dk - og læs bedefolderen ved at klikke her.
 


Kommende arrangementer

d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere


d. 11. Sep

Institutionslederdag - AFLYST 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik