Krigsråbets forside har fået en 'ansigtsløftning' // Feb 1, 2019

Den første af årets fire udgaver af Krigsråbet er udkommet. Bladets forside har samtidig fået et nyt layout med mere fyldigt forsidefoto og fokus på Frelsens Hær som bladudgiver.


Som oplyst i Krigsråbet i december er frekvensen for Krigsråbet blev nedsat til blot fire udgivelser årligt. Det betyder, at bladets tyngdepunkt nu i højere grad er perspektivering end aktualitet - dog med samme fokus på væsentlige historier fra Frelsens Hærs virke i Danmark og udlandet.

Forhåbentligt er dette lykkedes, således at bladet fortsat kan være til information og inspiration.

 

Mindre 'makeover' på forsiden

I forbindelse med ændringerne har bladets forside gennemgået en mindre 'makeover' i layoutet, hvilket forhåbentlig også vil falde i smag.

Hensigten med det nye layout er at tydeliggøre og fremhæve Frelsens Hær som bladudgiver og på den måde opnå en bedre kommunikation.

 

Snart udvalgte artikler på hjemmesiden

I bestræbelsen på at forbedre kommunikationen vil man også inden længe kunne læse og linke til udvalgte artikler under Krigsråbets afsnit på Frelsens Hærs hjemmesiden.

Du læse bladet ved at klikke her.

 
 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik