International kongres i London 1.-5. juli 2015 // Jan 28, 2014

Hvis man ønsker at deltage i næste års internationale kongres i London, bør tilmeldingen ikke udsættes for længe. Tilmeldingen sker via kongressens hjemmeside og er nu åben. Ønsker man at benytte muligheden for at søge om økonomisk tilskud, skal dette dog ske forinden. Læs om både dette og kongressen i øvrigt her.


De første fem dage i juli 2015 vil mere end 16.000 mennesker fra de 126 lande, Frelsens Hær arbejder i, samles til et spektakulært brag af en 150-års fejring i London. Anledningen er at den bevægelse, William og Catherine Booth grundlagde i 1865, som siden blev til Frelsens Hær, fylder rundt.

Kongressen, der har fået navnet ”Boundless”, bliver Frelsens Hærs 8. internationale kongres. Rammerne bliver den store O2 Arena i Østlondon, den samme bydel, hvor forløberen for Frelsens Hær, Den Kristne Mission" opstod i 1865.

En epoke, der naturligvis bør fejres sammen med hele den internationale Frelsens Hær. En enestående begivenhed, man ikke bør gå glip af.

 

Muligt at søge om tilskud som dansk delegat

Der er rig mulighed for at deltage i den internationale kongres i London, uden at skulle betale overpris. Et overblik over priser på flybilletter kan eksempelvis findes på adressen: www.travelmarket.dk Via kongressens hjemmeside er det desuden muligt at finde frem til hoteller med et passende prisniveau.

For uniformerede salvationister er det muligt at søge om tilskud til dækning af udgifter i forbindelse med sin deltagelse. Der er tale om et begrænset antal legatportioner på 5.000 kroner. En begrundet ansøgning skal sendes til hovedkvarteret via korpslederen - og være hovedkvarteret i hænde senest 1. juli 2014.

 

Tilmelding sker online

Tilmelding til kongressen sker via adressen: WWW.BOUNDLESS2015.ORG , hvor der også findes en mængde informationer om begivenheden. Såfremt man søger tilskud til sin deltagelse, skal en sådan ansøgning dog indsendes, før man tilmelder sig kongressen.

Yderligere informationsmateriale vil snarest blive sendt til korpsene.

 

Deltag via internettet

Har man af forskellige årsager ikke mulighed for at tage til London næste sommer, skal man ikke fortvivle i det, det bliver det muligt at "deltage live" via internettet.
 


Kommende arrangementer

d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere


d. 11. Sep

Institutionslederdag - AFLYST 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik