Del din personlige historie om dit møde med Gud gennem Frelsens Hær // Sep 24, 2014

Med mindre end 300 dage til Frelsens Hærs 150-års fejring ved den internationale kongres "Boundless" i London juli 2015, inviteres alle med tilknytning til Frelsens Hær til at dele deres personlige erfaringer af Guds indflydelse og livsforvandling gennem Frelsens Hærs virke.


Der er tale om en såkaldt ”crowd-sourcing”, hvilket vi sige, at mange bidrager til et fælles projekt. Bidrag til fremstødet kan ske via sociale medier eller via en særlig hjemmeside oprettet til formålet: www.salvationarmy.org/150reasons

Alle deltagere anmodes om at vedhæfte et foto eller en video ved deres bidrag.

 

Fortællingerne kan deles via følgende adresser:

  1. Twitter - benyt følgende hashtag: #150reasons
  2. Facebook – benyt Frelsens Hærs international facebook side: http://sar.my/facebook
  3. YouTube, Flickr, Instagram eller Vine
  4. Hjemmesiden: #150reasons - http://sar.my/150reasons

Et udvalg af de #150reasons vil blive gjort tilgængelige online som de første bidrag sammen med kraftfulde vidnesbyrd og case-historier fra Australien, Bangladesh, Brasilien, Canada, Caribien, New Zealand, Sydafrika og Storbritannien.

 

Indgår i nedtællingen fra 150 dage til kongressen

Fortællingerne vil desuden blive benyttet på de social medier som nedtælling fra 150 dage og helt frem til den 2. juli 2015, på 150-års jubilæumsdagen. Målet er at skabe opmærksomhed om Frelsens Hærs mangfoldighed og geografiske bredde.

Deltagerne opfordres derfor også til at dele indholdet med deres egne netværk og kontakter ved at følge @SalvArmyIHQ på twitter og re-twitte hashtaget #150reasons meddelelser.

 

En enestående mulighed

Webmanager på Frelsens Hærs internationale hovedkvarter, David Giles kalder fremstødet ”en enestående mulighed for at formidle Frelsens Hærs historie på en autentisk og engageret måde."

- Når vi nærmer os den historiske milepæl, ønsker vi at så mange mennesker som muligt, hører og ser, hvad Gud har gjort - og stadig gør - verden rundt.
 

 

 
 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik