Lysets budbærere budt velkommen på officersskolen i London // Sep 29, 2014

I weekenden 27. - 28. september gik den officielle start for kadetsessionen Lysets Budbærere på William Booth College i London - eller Messengers of Light, som det hedder på de kanter. Sessionen tæller blandt andet to danske kadetter.


Mens ungdomshornmusikanter fra London South East Youth Band slog tonen an, defilerede de nye kadetter par- eller enkeltvist ned ad det vinrøde tæppe i officersskolens store mødesal. Her blev de budt velkommen af en veloplagt forsamling og officersskolens stab. Blandt disse de nye rektorer, oberstløjtnanterne Mike and Wendy Caffull, der i lighed med kadetterne tager hul på en helt ny hverdag i omgivelserne på Denmark Hill.

 

Dansk deltagelse

De danske kadetter, Louise Wahl og Morten Andersen havde følgeskab af både Frelsens Hærs danske landsleder, oberst Hannelise Tvedt og deres familier.

Louise var således omgivet af både sine forældre majorerne Hanne og John Wahl, samt sin bror, Christoffer Wahl, der er i gang med sit andet år som kadet på den norske officersskole.

Morten Andersen havde selskab af sine forældre, Methe og Hejne Andersen, som ligeledes havde taget turen til den engleske hovedstad.

 

Internationalt tilløb til fuldtidstjeneste

Både Louise og Morten er rejst på officersskolen fra Valby korps, hvor de har været aktive i en årrække. Hun siden 2008 og han siden 2010. Derudover har de begge taget tilløb til fuldtidstjenesten i Frelsens Hær uden for landets grænser. Han med et års virke på War College i Canada og hun som medarbejder på Centre for Spiritual Development i London.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flere danske kadetter i London

Frelsens Hær har også to andre kadetter på den engelske officersskole, Jan og Caroline Rasmussen, der afslutter deres uddannelse næste sommer. Officersuddannelsen tager to år, hvorfor Lysets Budbærere efter planen dimitterer i sommeren 2016.
 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik