Farvel og goddag på ”gården” i Hvidovre // Nov 14, 2014

Fredag den 31. oktober 2014 blev der afholdt afskedsreception for vicevært på Solgården og Kastanjehuset Hvidovre, Edvin Pedersen. Foruden afsked blev der også officielt sagt velkommen til efterfølgeren, Bjarne Risbjerg Frederiksen.


Farvel

Efter mere end 20 år på posten takker Edvin af, og vil fremover hygge om sin kone, tre børn og seks børnebørn i deres hus og haver. Herudover har Edvin planer om at tage nogle daglige svømmetag, da han bor tæt på Østerbro Svømmehal.

Edvin har i alle årene arbejdet først som pædagog, og siden som ’udvidet’ vicevært på Solgården og Kastanjehuset i Hvidovre. Grunden til, at der står udvidet, skyldes, at Edvin har været rundt i det ganske land og malet, tømmeret og haft mange ”handy man” opgaver. Senest har Edvin malet i Nyborg Korps. Og altid har Edvin udført et godt og solidt arbejde.

 

Dygtig og vellidt

Det kunne også høres på de mange taler, der blev holdt for Edvin under afskedsreceptionen.

Oberst Hannelise Tvedt, institutionsleder Torsten Hebsgaard, major Terje Tvedt, oberst Michael Marvell og major Aud Berntsen var blandt andet nogle af talerne, og de samstemte alle, at Edvin er en utrolig god ven, dygtig og vellidt og som sjældent sagde nej til at udføre en opgave. Og opgaverne er blev udført. Edvin har aldrig haft en arbejdsbeskrivelse, så hans arbejdsopgaver har alle været ad hoc.

Tiden går, og også for Edvin. Nu kan han imidlertid holde mere øje med tiden, for i afskedsgave fik han et flot og stilrent Skagen ur fra Frelsens Hær.

Heldigvis slipper Edvin ikke Frelsens Hær. Af og til vil han kigge ind til ’byggemøder’ (= kaffestund) på Solgården og Kastanjehuset, og herudover er Edvin jo også fortsat soldat, så det er ikke et endeligt farvel – kun til det daglige arbejde på ”gården” i Hvidovre.

Rigtig godt otium Edvin.

 

Goddag

Ved samme lejlighed blev der også hilst velkommen til den nye ejendomsmedarbejder Bjarne Risbjerg Frederiksen. Bjarne, som allerede er startet, er 56 år. Vi ønsker Bjarne rigtig hjertelig velkommen i Frelsens Hær og ser frem til samarbejdet.
 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik