Julen varer lige til påske. Ny bog med fortællinger om julen, fastelavn og påske // Nov 30, 2014

Feltsergent Ingrid Oddershede har udgivet bogen, Julen varer lige til påske. En perlerække af fortællinger, der belyser kirkeårets højdepunkter fra jul til påske. Kan købes på Frelsens Hærs handelsafdeling.


Indtil pensioneringen i 2013 var feltsergenterne Ingrid og Bent Oddershede i 15 år korpsledere for Frelsens Hær i Roskilde. I tilknytning til juleevangeliet læste Ingrid hvert år en kort fortælling højt for de fremmødte ved juleuddelingerne.

Tilsvarende fortællinger, som hun selv havde forfattet, fulgte ved fastelavn og påske. Nogle med karakter af eventyr og andre af lignelser og andagter, ligesom der til tider indsneg sig et lille dramastykke eller en dialog – alt sammen med indbyggede pointer fra de specifikke højtider.

 

Samlet i bogform

Disse fortællinger har hun nu samlet i en lille bog med den oplagte titel - Julen varer lige til påske. Bogen er lettilgængelig og vil kunne bruges både personligt og i fællesskab med andre.

Står man således og mangler en god julefortælling ved højtidens mange sammenkomster, rummer bogen mange bud på sådanne, og ifølge forfatteren er det helt i orden at kopiere fra Julen varer lige til påske – blot man husker at henvise til bogen.

Bogen er på 94 sider, illustreret med fotos af barnebarnet, Christina Ihler Madsen, udgivet på forlaget Rasputin med assistance af grandnevøen, Mads Kevings – mens Bent, hendes mand har skubbet på for at få bogen udgivet.

Køb Julen varer lige til påske på Frelsens Hærs Handelsafdeling. Pris 100 kroner.
 


Kommende arrangementer

d. 08. Jul til 03. Aug 2019

Sommerlejre


d. 31. Aug

Gården i Hvidovre 100 års jubilæum


d. 06. til 08. Sep 2019

LUT


d. 07. Sep

NUR


d. 09. til 10. Sep 2019

Kursus for nye korpsledere 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik