Boundless - hele verden læser Bibelen // Jan 8, 2015

Salvationister i titusindvis har indledt det nye år med en beslutning om at læse hele Det Nye Testamente i 2015. Bagrunden er et af flere initiativer i forbindelse med 150-års fejringen af Frelsens Hær, nemlig "Boundless - hele verden læser." Formålet er at forene officerer, soldater og venner af Hæren omkring læsningen af et kapital fra Bibelen på alle hverdage. Starten er netop gået i denne uge, men det er stadig muligt at være med.


På adressen: sar.my/biblechallenge kan man finde både de daglige bibelpassager og yderligere ressourcer til personlig refleksion. Foretrækker man at deltage via sin smartphone, er en app ligeledes tilgængelig via: sar.my/bibleapp - en fleksibel mulighed i en travl hverdag.

 

Grænseløs læsning

Foruden muligheden for at forenes med salvationister verden rundt, giver de teknologiske muligheder også adgang for deltagere i lande, hvor Frelsens Hær ikke er etableret officielt. Det gælder eksempelvis lande som Thailand, Vietnam og Saudi Arabien.

 

Mails og enhed via sociale medier

Som en hjælp til at fuldføre forløbet kan man tilmelde sig en ugentlig hilsen via e-mail. Det sker på adressen: sar.my/bibleemail – her vil man hver søndag få en opdatering over temaerne i den forgangne uges bibeltekster, ligesom der vil være en reminder om den kommende uges læsninger.

E-mailen vil også indeholde opmuntringer og kommentarer fra arrangørerne af den verdensvidde bibellæsning.

Det er naturligvis også muligt at holde sig orienteret og indgå i bønner og debatter i forbindelse med forløbet via facebook: www.facebook.com/SalvationArmyIHQ og via twitter: @BoundlessBible under hashtagget #BoundlessBible.
 


Kommende arrangementer

d. 25. May

Legoland


d. 31. May

HK lukket


d. 08. til 09. Jun 2019

Pinsestævne


d. 13. til 16. Jun 2019

Folkemødet


d. 14. Jun

Kursusdøgn 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik