Frelsens Hær sender sympatitilkendegivelse til den franske præsident Francois Hollande // Jan 10, 2015

I et brev til den franske præsident, Francois Hollande, giver Frelsens Hær udtryk for sympati overfor den franske nation og alle berørte af de seneste dages terrorhandlinger. De tragiske begivenheder har siden onsdag kostet 12 redaktionsmedlemmer på magasinet, Charlie Hebdo, samt flere politifolk, gidsler og gidseltagere livet. I brevet forsikres den franske præsident endvidere om Frelsens Hærs fortsatte forbøn.


Det er Frelsens Hærs internationale sekretær for Europa, kommandør Birgitte Brekke-Clifton, der har sendt brevet, hvis indhold gengives på dansk herunder:

 

Jeg skriver på denne nationale sørgedag i Frankrig for at udtrykke Frelsens Hærs chok og forfærdelse over det tragiske skyderi i Paris. Vi sender vor sympati og kondolence til alle de berørte.

Vær sikre på vor erindring og forbøn for alle, der er ramt af denne tragedie: Ofre, kolleger, familier, beredskab og myndigheder. Medlemmer af Frelsens Hær i Frankrig deltager naturligvis ved anledninger med øjeblikke i stilhed for de døde, ligesom vi som organisation er rede til at bistå med hjælp om nødvendigt.

Mens du befinder dig midt i denne krise er det vort håb, at du må finde trøst og fred i bevidstheden om, at salvationister udover Europa og resten af verden er i forbøn for alle involverede.

Jeg hilser dig med ordene fra Salmernes bog kapitel 46,1: ”Gud er vor tilflugt og styrke, altid at finde som hjælp i trængsler.”

 

Underskrevet af kommandør Birgitte Brekke-Clifton, Frelsens Hærs internationale sekretær for Europa.
 


Kommende arrangementer

d. 22. til 24. Nov 2019

Forvandlet


d. 27. Nov

Holbæk Korps 130 års jubilæum


d. 02. Dec

Grød på Banen


d. 04. Dec

Nyborg Korps 130 års jubilæum


d. 16. Dec

Vejle Korps 130 års jubilæum 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik