Kvalitetsmad til mennesker på kanten af samfundet

På Nørrebro forenes god smag og god stil i et nyt parløb mellem Frelsens Hær og Det Runde Bord.

Selvom aktiviteterne hos Frelsens Hær på Nørrebro er sat på corona-pause, er der både tjenersind og travlhed i køkkenet.

Her lægger Frelsens Hær rammer til de frivillige kokke fra Det Runde Bord, der tilbereder mad af høj kvalitet til mennesker, der kæmper med udsathed og problemer i hverdagen.

Det runde bord er en frivillig forening af professionelle kokke, socialarbejdere og aktører fra fødevarebranchen, hvis daglige menuer skaber mad- og livsglæde på 12 omsorgssteder i København.

Samarbejdet med Frelsens Hær på Nørrebro omfatter såvel brug af faciliteter som maduddeling. En indsats, der er blevet mulig ved hjælp af et økonomisk tilskud fra Socialstyrelsens midler til udsatte og hjemløse.

Kokkeholdet i Frelsens Hærs lokaler i Thorsgade er anført af Det Runde Bords daglige leder, Peter Haugelund, der tilrettelægger indsatsen i tæt parløb med Frelsens Hærs lokale hærchef, Maj-Britt Lysgaard-Madsen. På billedet til højre ses de to i aktion med maduddelingen.

Hver uge tilberedes cirka 2000 varme måltider og 1500 sandwich, der uddeles til målgruppen via væresteder, grupperinger i det fri og institutioner, der under normale forhold har åbent for mennesker i nød.

Læs mere om Det Runde Bord her – og om Frelsens Hær på Nørrebro her.

Scroll to Top