Major Philippe Münch er forfremmet til herligheden

”Herren er min hyrde…” Salme 23,1

Det er med chok og sorg, at vi netop har modtaget beskeden om, at major Philippe Münch er blevet forfremmet til herligheden. Han blev 62 år gammel. Vi tænker særligt på Philippes børn kaptajn Nathanaël Münch, løjtnant Josephine Münch og Jonas Münch, samt svigerbørn, børnebørn og den øvrige familie. Lad os omslutte dem alle med omtanke og forbøn i disse vanskelige dage.

Philippe Münch var fransk, men gjorde tjeneste i Danmark fra 1997 – 2001 blandt andet som korpsleder i Nørrebro korps. Vi husker ham som en munter og lun mand, der var hjælpsom og venlig. De seneste år har han været korpsleder i Alés i Sydfrankrig.

Begravelsen vil finde sted på fredag i Montauban, som er byen, hvor Philippes gamle far bor og familiens hjemsted.

Gud gå med dig, til vi ses igen,
løfte frelsens flag foran dig.
bære over døden
s vand dig.
Gud gå med dig, til vi ses igen.

FHSB 539 v4

Æret være major Philippe Münchs minde iblandt os!

Scroll to Top