Rammerne klar for parløb mellem Frelsens Hær og Tønder Kommune omkring udsatte familier

Trods corona-restriktioner er teamet bag Frelsens Hærs nye tilbud i Tønder, Familieværkstedet, i fuld sving med at gøre rammerne klar.

Med en bevilling fra Den A.P. Møllerske Støttefond på 10,7 millioner kroner er Frelsens Hær og Tønder Kommune gået sammen om at etablere Familieværkstedet, der indrettes i ’Vajsenhuset’, Østergade 69 i Tønder.

Ligesom den historiske 1700-tals bygning oprindeligt blev oprettet som et tilbud til udsatte børn, er formålet i dag at skabe tilbud til sårbare familier, såsom støtte til et bæredygtigt familieliv og hjælp til at komme tættere på uddannelse og job. Det vil blandt andet ske via mentorordninger, gruppeforløb og fællesspisning.

Familieværkstedet henvender sig til både enlige og par med små og store børn, uanset etnisk baggrund eller tro.

Mens de nye rammer venter på at blive fyldt med liv og aktivitet, har temaet bag travlt med at indrette og forberede de sidste detaljer i projektet.

Teamet ses på billedet herover og består af kaptajn Astrid Christensen (projektleder), Katja Quilty (mentorkoordinator), Trine Grøn Sørensen (familie- og jobkonsulent) og Dorte Weissert (social projektkoordinator).

Se flere billeder og følg med i det nye projekt via Familieværkstedets facebook-side ved at klikke her.

Scroll to Top