Year Book 2021 med fokus på Covid-19

Den seneste udgave af Frelsens Hær internationale årbog Year Book er nu tilgængelig med et globalt øjebliksbillede af Frelsens Hærs virke – og et særligt fokus på corona-pandemien.

Spredte glimt, fra distribution af levende kyllinger i Angola over udvikling af tekstil-ansigtsmasker i Frankrig til bamse-jagter i Norge, giver sammen med detaljerede rapporter og talrige fotos et bredt indtryk af Frelsens Hærs innovative corona-indsats i mange lokalsamfund verden rundt.

”Year Book er et vidnesbyrd om den aktuelle tidsepoke,” siger Frelsens Hærs verdensledere, general Brian Peddle og præsident for kvindeorganisationerne, kommandør Rasalie Peddle i forordet og uddyber:

”Du vil finde glimt af Frelsens Hær i brændpunkter for Covid-19 og – selvom det endnu ikke overstået – fejrer vi de klare og påviselige tegn på Guds trofasthed og pålidelighed, han, som står ved sit løfte: ‘Og se, jeg er med jer alle dage indtil verdens ende.’ (Mattæus 28,20).”

”Vort håb er, at historien vil skildre denne Covid-19 tid, som både en udfordring og en mulighed, ligesom den bør udmønte sig i en fortælling om mod, kreativitet og overbevisning, der kommer til udtryk i styrke og uselvisk tjeneste.”

Foruden opdaterede tal og fakta om Frelsens Hærs internationale mission, samt rapporter fra alle lande, hvor Hæren arbejder, sætter Year Book 2021 særligt fokus på fem væsentlige emner.

En artikel af major Katherine Clausell fra USA’s centrale territorium sætter kampen mod rasisme under lup. Kommandør Lyndon Buckingham, Frelsens Hærs stabschef, skriver om Hærens virtuelle dagsorden. Joseph Halliday, digital content specialist på IHK fortsætter i same spor med en artikel om digital tjeneste i corona-tiden. Kommandør Birgitte Brekke-Clifton, international sekretær for program og ressourcer, giver en opdatering om missional støtte, mens obersterne Janet and Richard Munn fra Frelsens Hærs Internationale Kommission for Social Retfærdighed i New York bringer et opråb om retfærdighed.

De valgte temaer er behandlet på generalens opfordring, ligesom han også opfordrer læserne til at fordybe sig i og forholde sig til de vigtige spørgsmål, der tages op.

”Jeg beder til, at den statistiske dokumentation og de fremhævede programmer fra Frelsens Hærs territorier vil være til opmuntring og et vidnesbyrd om Guds velsignende hånd. Han fortsætter med at muliggøre Hærens mission, indflydelse og vækst. Selv under pandemien har døre stået åbne og muligheder vist sig. Gud gør det umulige og fortsætter med at overraske os,” siger han.

Det sidste udsagn gælder også for udgivelsen af årets Year Book, hvor alle produktionsled har måttet gennemføres online. Det oplyser Year Books redaktør, major Angela Strickland.

”Det har været meget udfordrende, hvor vi ligesom resten af verden har måttet udføre arbejdet online. Dette er således den første udgave af Year Book, der er produceret alene via virtuel kommunikation,” oplyser redaktøren, der håber, årbogen vil give et glimt af håb og tro på en fremtid i Guds hænder.

Et udvalg af fotos fra Year Book kan ses ved at klikke her.

Year Book 2021 kan købes på Frelsens Hærs handelsafdeling i London, SP&S og fås også som e-bog på Amazon og Kobo.

Scroll to Top