Læs internationale og nordiske FH-publikationer online eller via abonnement

Frelsens Hær i Danmark og Grønland har hidtil modtaget og distribueret en række tidsskrifter, som udgives af Frelsens Hær internationalt (IHK) og fra det britiske territorium samt Krigsråbet fra de nordiske nabolande.

I takt med den teknologiske udvikling, hvor flere af disse publikationer er tilgængelige i e-udgaver online, har Frelsens Hærs ledelse fundet tiden moden til at ændre den hidtidige praksis. Både økonomisk og miljømæssigt er dette mere bæredygtigt, ikke mindst i sparet porto og arbejdstid.

Korps, institutioner og enkeltpersoner opfordres derfor til at benytte sig af disse online-muligheder, eller til selv at tegne abonnement på de respektive publikationer direkte.

Herunder bringes en oversigt over udbredte udgivelser fra IHK og England, samt informationer om det norske Krigsropet og det svenske Stridsropet.

Salvationist

Salvationist er et ugemagasin for medlemmer og venner af Frelsens Hær med primært afsæt i det britiske territorium. Indholdet i bladet er en blanding af internt nyhedsstof, undervisning og information.

Udover England har bladet de seneste måneder dog også haft en artikelserie med fokus på andre europæiske territorier. I januar 2021 kunne man således læse en artikel om Frelsens Hær i Danmark og Grønland (se billede). Både dette og andre tidligere numre af Salvationist kan læses online ved at klikke her.

Det er naturligvis også muligt at abonnere henholdsvis årligt og månedligt på bladets printudgave. Prisen pr år er £74.20, mens prisen pr måned er £6.18. Abonnementer bestilles via Frelsens Hærs handelsafdeling i London, SP&S ved at klikke her.

Læs mere om Salvationist via adressen www.salvationarmy.org.uk/publications/salvationist og på Salvationist facebook-profil.

War Cry – Storbritannien

War Cry er et ugemagasin, der formidler evangeliet med afsæt i populærkultur, sport og sociale temaer. Indholdet er et miks af interviews, anmeldelser, kommentarer, krydsord med videre.

Bladet er rettet mod et eksternt publikum og benyttes blandt andet som kontaktblad i det britiske territorium. Det er muligt at læse aktuelle numre af War Cry i e-udgaver på nettet. En udgave fra marts kan således læses ved at klikker her.

Det er muligt at abonnere henholdsvis årligt og månedligt. Prisen pr år er £49.00, mens prisen pr måned er £4.08. Abonnementer bestilles via Frelsens Hærs handelsafdeling i London, SP&S ved at klikke her.

Læs mere om War Cry via adressen www.salvationarmy.org.uk/publications/war-cry  og på War Cry’s facebook-profil.

All the World

All the World er et kvartalsblad, som udgives af Frelsens Hærs Internationale Hovedkvarter. Bladet bringer interessante glimt fra Frelsens Hærs arbejde rundt om i verden. Til tider også fra Danmark (se billede).

Hvis man ønsker høj aktualitet, er det en fordel at tegne abonnement på bladet. Herudover er det imidlertid også muligt at læse det online, hvor det bringes som e-udgave to måneder efter den printede version. Den senest tilgængelige udgave på nettet er således fra december 2020 og kan læses ved at klikke her.

Det er muligt at tegne et årsabonnement, hvor prisen pr år er £8.00. Et abonnement bestilles via Frelsens Hærs handelsafdeling i London, SP&S ved at klikke her.

Læs mere om All the World via adressen www.salvationarmy.org/ihq/alltheworld

Words of Life

Frelsens Hærs internationale andagtsbog, Words of Life, udkommer tre gange årligt og fører med skiftende gæsteskribenter sine læsere gennem en række bibelpassager og refleksioner.

Andagtsbogen forener og læses af mange salvationister verden rundt og rummer således et aspekt af international enhed. Det er muligt at tegne et årsabonnement, hvor prisen pr år er £15.95. Abonnementet bestilles via Frelsens Hærs handelsafdeling i London, SP&S ved at klikke her.

Læs mere om Words of Life via adressen www.salvationarmy.org/ihq/words-of-life

Foruden printudgaven findes Words of Life også som e-book fra Amazon og Kobo.

Krigsropet

Frelsens Hær i Norge udgiver Krigsropet som ugemagasin med fokus på samfundsforhold i bred forstand samt med information om Frelsesarmeens arbejde. Læs mere om bladet samt udvalgte artikler ved at klikke her, eller besøg bladets facebook-profil ved at klikke her.

For læsere udenfor Norge er det muligt at tegne abonnement for 990 norske kroner årligt. Det kan ske ved at klikke her.

Stridsropet

Frelsens Hær i Sverige udgiver Stridsropet, som udkommer fem gange om året med fokus på samfundsforhold i bred forstand samt med information om Frälsningsarmén arbejde.

Bladet udgives gratis både på print som e-udgave. Det er både muligt at læse bladet som e-udgave via Frelsens Hær i Sveriges hjemmeside samt ved at få det tilsendt direkte via e-mail.

Det er også muligt at følge Stidsropet på facebook ved at klikke her.

Scroll to Top