”Hold HÅBET op,” proklamerer oberstløjtnant Christina Jeppsson og andre kirkeledere

”Håb får os fremad, hiver os op og udvikler os,” siger Frelsens Hærs territorialleder, oberstløjtnant Christina Jeppsson, i en videohilsen. Efter et år med corona hylder hun og andre kirkeledere håbet via Danske Kirkers Råds facebook-profil. Det samme gør en video med ’håbsbilleder’ fra dansk kirkeliv.

Gennem marts måned peger de under slagordet ’Hold HÅBET op’ på det menneskelige behov for håb, sammen med en indbygget opmuntring til at bevare håbet, indtil den langstrakte nedlukning af samfundet får en ende.

De kirkelige videohilsner får også følgeskab af en video skabt af udvalgte ’håbsbilleder’ fra dansk kirkeliv, herunder også fra Frelsens Hær. Se videoen herunder – og del genre via sociale medier.

Såvel videoen med territoriallederen og videoen med ’håbsbilleder’ kan ses på Danske Kirkers Råds Facebook-profil. Begge må meget gerne deles videre på sociale medier – gerne med hashtagget #delhaabet

Linket til videoen med oberstløjtnant Christina Jeppsson er: https://fb.watch/4aVi6YR6rS/

Scroll to Top