Frelsens Hær Genbrug går på nettet

Frelsens Hær Genbrug lancerer ny hjemmeside med webshop og kundeklub, samt salg til både private og virksomheder.

Frelsens Hærs genbrugschef, Gert Pedersen.

www.fhgenbrug.dk – sådan skal man taste for at komme ind på Frelsens Hær Genbrugs nye hjemmeside, der gik online for mindre end et par timer siden.

Med hjemmesiden præsenteres flere nye initiativer, blandt andet en velassorteret webshop og en aktaktiv kundeklub som særlige tilbud til private genbrugskunder. Herudover lanceres en helt ny mulighed for såkaldt B2B-salg (business to business), hvilket betyder, at salg af genbrugstøj også rettes mod virksomheder.

Tættere kontakt til kunder

Målgruppen for hjemmesiden er således bred og alsidig, og Frelsens Hærs genbrugschef, Gert Pedersen fortæller, at målet med den nye hjemmeside er at gøres afstanden til kunder, donorer og samarbejdspartnere kortere – ikke mindst via webshoppen og kundeklubben.

”Som medlem af kundeklubben optjener man 10 procent kontant bonus på sine køb, bliver indbudt til VIP-arrangementer og events, ligesom man modtager nyheder og fordelagtige tilbud,” oplyser han med indbygget opfordring.

Udforsk den nye funktioner, finesser og fortrin

Udover at komme tættere på kunder og andre aktører er målet med hjemmesiden helt grundlæggende at styrke Frelsens Hær Genbrugs tilgængelighed og kommunikation på nettet.

Der er således al mulig grund til at besøge siden og selv udforske de mange nye funktioner, finesser og fortrin. Det kan se ved at klikke lige her.

Scroll to Top