Vækst i Frederikshavn korps

Søndag den 11. april var en festlig dag i Frederikshavn korps. Pia Jacobsen blev budt velkommen som civilt medlem efter at have været en del af fællesskabet det sidste års tid. 

Korpslederen, kaptajn Anja Adjoh glæder sig sammen med kammeraterne over tilgang udefra, ligesom de er taknemlige over overflytningen af to civile medlemmer fra henholdsvis Hjørring og Næstved til Frederikshavn.

Aktiviteter spredes og møder særlige behov

”Det er til stor velsignelse at opleve korpset vokse sig stærkere og opleve, at Guds familie åbner armene for endnu flere mennesker midt i en corona-tid,” lyder det fra korpslederen, der giver et kort view over korpset virke under restriktionerne.

Som supplement til gudstjenesterne om søndagen holdes der ugentligt et stuemøde i ældreboligerne på Ingeborgvej, hvor flere af korpsets medlemmer bor. Et tilbud, der giver mulighed for åndeligt fællesskab til dem, som ellers ikke er i stand til at møde op og er til stor velsignelse for deltagerne.

”Selvom vi er i en tid med restriktioner og mange begrænsninger, så hviler Gud ikke på laurbærrene, og det ønsker han heller ikke, at vi gør.”

”Det har Guds velbehag, når korpsets aktiviteter spreder sig længere ud og møder særlige behov blandt dem, der er syge og svage, men stadig elsker Gud og har behov for et gudstjenesteliv,” lyder det fra kaptajn Anja Adjoh, der også oplyser, at korpsets børn og unge bliver tilgodeset i form af udendørs arrangementer – blandt andet en skattejagt i den lokale park. 

Scroll to Top