God pinse – en højtid, der favner og forener

Sammen med en anbefaling af general Brian Peddles aktuelle refleksioner på Facebook ønskes alle en velsignet pinse. En højtid, der fejres, favner og forener Guds folk verden rundt.

Pinsen er kirkens fødselsdag og indledning på en ny æra i Guds frelseshistorie, hvor evangeliet forkyndes ’lige til jordens ende’ – altså til alle folkeslag uden undtagelser.

På pinsedag forløstes Helligåndens kraft over disciplene på en måde, så budskabet blev forstået på flere sprog, end de selv kendte. I dag er det fortsat det mest konkrete tegn på Helligåndens nærvær, at de troende har fået mund, mæle og mod til at forkynde evangeliet uden forskelsbehandling til enhver.

Et inkluderende pinsemirakel

Denne indfaldsvinkel indgår også i en pinserefleksion fra Frelsens Hærs verdensleder, general Brian Peddle, som pinselørdag vil være tilgængelig på hans Facebook-profil. Her vil han kredse over emnet, pinsens ’multi-race miracle’ – det multikulturelle pinsemirakel, der inkluderer alle folkeslag.

Med en række korte videoopslag har generalen i løbet af maj belyst forskellige aspekter omkring racisme, og lørdagens refleksion indgår i denne serie.

Man kan lytte til refleksionerne på general Brian Peddles Facebook-profil ved at klikke her.

Statement om racisme

Frelsens Hær er ’farveblind’ i sit menneskesyn og tager afstand fra enhver form for racisme. Dette er udtrykt i et statement, som er tilgængeligt ved at klikke her.

God pinse til alle!

Scroll to Top