Forbøn for Tyrkiet og Syrien

Fra Frelsens Hærs internationale hovedkvarter opfordres til forbøn for de berørte af de voldsomme jordskælv og flere ødelæggende efterskælv, der i mandags ramte det sydlige Tyrkiet og nordvestlige Syrien.

De aktuelle dødstal nærmer sig 22.000, mens mange tusinde er både sårede og hjemløse under meget barske forhold. Et antal, der forventes at stige i takt med den fortsatte redningsindsats. Ifølge de tyrkiske myndigheder er cirka 13,5 millioner mennesker blevet ramt af katastrofen, og mange af dem er blevet hjemløse i det ublide vintervejr.

Ødelæggelserne er massive, og Frelsens Hærs internationale hovedkvarter tilskynder alle til at tage de mange berørte samt beredskabsarbejderne med i forbøn.

Det understreges, at Frelsens Hær er solidarisk med befolkningen i Tyrkiet og Syrien under disse tragiske omstændigheder. Da Frelsens Hær imidlertid ikke selv er repræsenteret i de to lande, arbejdes der på at formidle økonomisk støtte til hjælpearbejdet via Hærens humanitære partnere og netværk.

Scroll to Top