Bøn for Frelsens Hærs ledere. Den kommende uge: Bøn om styrke og udholdenhed

Fra februar til maj 2023 inviterer kommandør Bronwyn Buckingham, verdenssekretær for åndeligt liv og udvikling, den internationale Frelsens Hær til at forenes i bøn for Frelsens Hærs ledere – hver uge med fokus på et konkret aspekt ved lederskab.

Bøn om styrke og udholdenhed

Kære far!

Vi takker dig for, at alt, hvad vi har brug for i dette liv, findes i din uendelige evne til at give dine børn ’uendeligt meget mere’.

Fordi vi tror på denne sandhed, kommer vi trygt til dig på vegne af vores ledere for at bede om styrke og udholdenhed.

Lederskabets kappe kan til tider føles tung at bære og kræver ofte, at der træffes beslutninger, som ikke altid vil påskønnes af alle på samme tid. Det kan være en ensom og trættende position at befinde sig i.

Giv vore ledere, dine børn, ydmyghed og visdom til at erkende, når de er trætte og behøver hvile, og må Helligånden minde dem om, at de altid kan støtte sig til dig i alle ting.

Må de i din nærhed modtage din tilgivende nåde for alt, hvad der måtte vikle sig ind på eller hindrer dem, og på ny løfte deres blik mod Jesus, som skænker overflod af liv.

Erstat modløshed med glæde, træthed med frisk energi, svaghed med fornyet styrke, og må din gave af tålmodig udholdenhed blive udgydt over vore ledere i stadig større grad.

Amen.

Bønneinspiration

Det er muligt at finde inspiration til bønnefremstødet for Frelsens Hærs ledere på adressen https://sar.my/prayingforleaders

Samme sted er det også muligt at lytte til en videooptagelse af bønnen herover – samt ved at klikke her.

Scroll to Top