Kom til festival med fornyet tro, håb og liv

Med kommandørerne Gillian og Anthony Cotterill som hovedtalere, gæster fra Norge og tilrejsende fra Grønland tegner det til at blive et tilløbsstykke, når Frelsens Hær i Danmark og Grønland den 9. – 11. juni mødes til festival i København.

Kommandørerne Anthony og Gillian Cotterill.

En vifte af events, der både giver plads til fællesskabets dimension omkring lovsang og forkyndelse og på ægte festival-manér giver mulighed for personlige tilvalg, lægges der op til en sammenkomst, præget af fællesskab på tværs af generationer både ude og inde.

Foruden gensynet med lederne af Frelsens Hær i Storbritannien, der tidligere har tjent i Danmark, kan man se frem til at møde Frelsens Hærs danske ledelse, samt deltagere fra både Danmark, Grønland og officersskolen i Norge.

Rammen om festivalen vil primært være Templet korps, samt festivalpladsen foran korpset på Frederiksberg Allé 9 og på Skt. Thomas Plads. Herudover vil der også være samlinger i Valby korps, Valby Langgade 83 og på Nørrebro korps, Thorsgade 48A.

Events for alle aldre

Festivalen vil foregå både ude og inde med events for alle generationer.

For de yngste indbydes der blandt andet til ’børnefestival’ i cirkusteltet, hvor der vil der blive jongleret med et børne- og familievenligt program. For unge byder festivalen blandt andet på ’hangout’, fællesspisning og masser af hygge. For alle vil der være vedkommende seminarer i Nørrebro korps (blot 10 minutter fra festivalpladsen med Metroen). På festivalpladsen vil der blive budt på musikalske oplevelser med forskellige brassbands, kulinariske oplevelser og informative besøg til boder og stande.

Officersudnævnelser

Kadet Eydritt Marseille.

Temaet, der binder festivalen events sammen, er ’Håb og liv i Jesus’, både som en fælles proklamation og som et personligt udbytte, der kan omsættes til tro og tjeneste på et personligt og lokalt plan.

Med samme afsæt byder festivalen også på et herligt gensyn med to, der netop har valgt at omsætte tro til handling, nemlig de danske kadetter Jan og Eydritt Marseille. Parret dimitterer fra Frelsens Hærs officersskole i Norge og vil under festivalens søndagssamlinger blive ordineret og udnævnt til officerer i Frelsens Hær.

Kadet Jan Marseille.

Sæt kryds i festivalkalenderen og und dig selv en inspirerende forlænget weekend i København, nyd det berigende samvær med kendte og ukendte fra ind- og udland og bliv forfrisket og fornyet i troen på Jesus og på Frelsens Hærs mission om at formidle håb og liv i Jesus.

Mere information kommer, ligesom der findes yderligere detaljer på plakaterne herunder.

Festivalprogrammet ser således ud:

Fredag den 9. juni

 • Kl. 9.00: Bønnefestival
 • Kl. 19.30: Åbningsfestival

Lørdag den 10. juni

 • Kl. 9.00: Bønnefestival
 • Kl. 10.00-15.00: Udendørs festival på Sct. Thomas Plads m/boder og musik
 • Kl. 10.30: ’Sange vi aldrig glemmer’
 • Kl. 11.30-13.30: Frokost (gratis v/bestilling af madbillet hos korpsleder)
 • Kl. 13.00-16.00: Seminarer
 • Kl. 16.30: Festival-korøvelse
 • Kl. 19.00: Lovprisningsfestival

Søndag den 11. juni

 • Kl. 8.30: Bønnefestival
 • Kl. 10.00: Gudstjeneste og udnævnelse af officerer
 • Kl. 12.00: Frokost (gratis v/bestilling af madbillet hos korpsleder)
 • Kl. 13.30: ’Udsendelsesfestival’
Scroll to Top