Inspiration til global offervilje – der blandt andet gavner Grønland

Frelsens Hærs årlige ’forsagelsesuge’ er en hovedkilde til at kunne opretholde Frelsens Hærs internationale arbejde. I år falder forsagelsesugen i uge 12, hvorfor der stadig er nogle uger til. Men allerede nu kan man med fordel begynde at forberede sig på årets ’forsagelsesoffer’ – som også gør gavn i vort eget territorium.

Som optakt til forsagelsesugen har man i Storbritannien produceret en række informative videoer, som zoomer ind på lokale steder, der nyder godt af det internationale forsagelsesoffer – hvilket er tilfældet for omkring 70 procent af Frelsens Hærs territorier.

Både hjemløse, udsatte og andre målgrupper får hver dag hjælp hos Frelsens Hær i Grønland. (Fotos: Anders Kavin).

Vis næstekærlighed og gå den ekstra mil

Et af de lande, der har haft et tv-hold på besøg, er Grønland, hvor Frelsens Hær har arbejdet igennem mere end 10 år, og hvor et stort socialt og åndeligt arbejde dagligt udføres blandt hjemløse, udsatte og andre målgrupper i hovedstaden, Nuuk.

”Vi taler ofte om at udføre åndeligt og socialt arbejde, men reelt er det jo det samme. Jesus taler om at elske sin næste og om at gå den ekstra mil, og det er det, vi gør,” lyder det blandt andet fra korpslederen, kaptajn Nathanaël Münch, der sammen med sin kone, Ruchama, de seneste to år har stået i spidsen for Frelsens Hærs virke i Grønland.

Gennem forsagelsesugen har bidragydere i hele verden – inklusive Danmark – mulighed for at være med til at vise næstekærlighed og gå den ekstra mil sammen med blandt andet medlemmer og brugere i korpset i Nuuk – samt andre fjerne steder, hvor Frelsens Hær gør en forskel under vanskelige vilkår.

Se video herunder

Der vil senere komme mere information og inspiration i forbindelse med forsagelsesugen i uge 12, den 17.-24. marts.

Men allerede nu kan man lade sig inspirere ved at se videoen herunder og beslutte sig for at bidrage generøst til Frelsens Hærs verdensvide mission – der er helt afhængig af den globale offervilje.

Scroll to Top