Fuldend påskehøjtiden med skønne påsketoner hos Frelsens Hær i Valby

For 25. gang indbydes der til en musikalsk afslutning på påsken, når der 2. påskedag afholdes koncert i Frelsens Hær i Valby. Se info og plakater herunder.

Påsken nærmer sig, og et godt sted at afslutte sin påskefejring er den traditionsrige påskekoncert i Frelsens Hær på Valby Langgade 83. Koncerten afholdes 2. påskedag klokken 15.00.

Med årets koncert markeres en milepæl, idet det er 25. gang, Frelsens Hær i Valby 2. påskedag har tilført højtiden dette musikalske højdepunkt.

I år vil man blandt andet kunne opleve fortolkninger af påskens melodier og salmer fremført af Valby Musikkorps, sangkor, blandet kor, gospelkor og solister. Desuden byder koncerten på et gensyn med en af Danmarks bedste jazzsangerinder, Lone Selmer. Konferencierer ved årets påsketoner bliver majorerne Bobby og Anne Westmoreland.

Billetter kan købes ved indgangen. Entré-prisen er 50 kroner, som også inkluderer deltagelse i en bortlodning. Forud for koncerten har man desuden mulighed for at nyde en forfriskning i caféen, der åbner i korpsets lille sal fra klokken 14.00. Yderligere info på www.fhvalby.dk

Scroll to Top