Oplev Templet Musikkorps med Stephen Cobb som dirigent i weekenden

Både ude og inde kan man i den kommende weekend i København opleve Templets Musikkorps, hvor ISB-dirigent Stephen Cobb svinger taktstokken. Se plakat og yderligere info herunder.

Besøget af den engelske dirigent indledes med en musikøvelse, der er åben for tilhørere fredag den 3. maj klokken 19.00 – og følges op med yderligere øvelser lørdag den 4. maj klokken 10.30 og 13.00.

Første koncert afholdes lørdag den 4. maj klokken 15.00 under åben himmel på Højbro Plads. Søndag den 5. maj klokken 10.30 medvirker musikkorpset sammen med Stephen Cobb ved gudstjenesten i Templet. Besøget rundes af søndag den 5. maj klokken 14.00 med koncert i Templet, hvor også Templets sangkor medvirker. Ved koncerten vil der være salg af kaffe og kage, samt bortlodning. Der er fri entré ved koncerten.

Musikalsk kapacitet

Templet Musikkorps har gennem de sidste cirka 40 år haft tradition for årlige besøg af en gæsteinstruktør.

Med Stephen Cobb er der tale om en musikalsk kapacitet. Han har de sidste 25 år været dirigent for The International Staff Band (ISB), ligesom han er dirigent for musikkorpset i Hendon korps i det nordlige London. Her er både han selv og hans kone Elaine, der også er med på besøget i København, aktive soldater.

Billederne herover er fra et besøg af Stephen Cobb og ISB i Templet i 2017.

Se plakat for weekendens begivenhederne herunder:

Scroll to Top