Event om tøjdyr blev et tilløbsstykke hos Frelsens Hær i Skagen

Der var fuldt hus hos Frelsens Hær i Skagen, da skuespilleren Susse Wold i sidste uge opfordrede de fremmødte til at fortsætte mens legen er god – og til at støtte kræftramte børn.

Susse Wold fortalte blandt andet om, at hun aldrig havde forstået det der med at stoppe mens legen er god, da hun i Skagen korps sidste onsdag reflekterede over at leve i nuet og bevare sin ’indre bamse’.

Den 80-årige skuespiller donerede for et par år siden sin samling af bamser til Skagens Bamsemuseum og var i den anledning inviteret til en event i Bamsemuseets café. Arrangementet blev imidlertid så stort et tilløbsstykke, at arrangementet måtte flyttes til lokalerne hos naboen på den anden side af gaden, Frelsens Hær.

Med ved arrangementet var også guldsmed Mads Heindorf, der fortalte om en særlig bamse-kollektion skabt til Bamsemuseet, hvorfra al overskud fra salget går til kræftramte børn og deres familier på Skejby Sygehus. Hele entréindtægten ved arrangementet gik ligeledes til Bamsemuseets arbejde for kræftesyge børn.

Læs mere om arrangementet i Skagen Avis ved at klikke her.

Fotos: Michael Egelund/Skagen Avis

Scroll to Top