Ny biografi i to bind om William Booth udkommer snart

En ny biografi om Frelsens Hærs stifter William Booth vil snart være tilgængelig. Bogen er i to bind og skildrer både hans liv og livsværk.

Frisk fra trykken blev de første eksemplarer i sidste uge overrakt af litteratursekretær og ansvarshavende redaktør Paul Mortlock til forfatteren, Gordon Taylor på Frelsens Hærs internationale hovedkvarter i London (henholdsvis til højre og venstre på billedet).

Bøgerne har titlerne ’William Booth: The Man and His Mission’ og ‘William Booth: The General and His Army’ og rummer tilsammen 1000 sider med tekst og billeder af en markant personlighed, der satte varige spor både i verden og den kristne kirke.

Det er i år 190 år siden, William Booth kom til verden og 154 år siden han sammen med sin kone Catherine Booth stiftede den bevægelse, der blev til Frelsens Hær.

Bogens forfatter er salvationist og tilknyttet Croydon Citadel Corps i det sydlige London. Han har et mangeårigt virke som skribent bag sig, ligesom han fra 1988 til 2011 var en del af staben i The Salvation Army’s International Heritage Centre, hvor han sluttede som administrativ leder.

Tobinds-biografien ’William Booth: The Man and His Mission’ og ‘William Booth: The General and His Army’ ventes på gaden inden længe og vil foruden den trykte udgave også kunne købes som e-bog via Amazon og Kobo.

Scroll to Top