Ny fotokonkurrence med fokus på kvinders vidtspændende mission og tjeneste i Frelsens Hær

Hvis man har sans for at fotografere, er der netop nu mulighed for at zoome ind på kvinders virke i Frelsens Hær og sende sine pletskud til Frelsens Hærs internationale hovedkvarter i London. Frem til den 30. september har man her mulighed for at deltage i en fotokonkurrence med kvinders mission og tjeneste i Frelsens Hær som tema.

Vinderfotoet vil blive udstillet gennem hele februar 2020 i Gallery 101, der er et offentligt caféområde i Frelsens Hærs internationale hovedkvarter i London. Både fotokonkurrencen og udstillingen er tænkt som optakt til lanceringen af et udspil under navnet ‘Reimagining’ til nytænkning af Frelsens Hærs internationale arbejde blandt kvinder i februar 2020.

Verdenspræsident for Frelsens Hærs arbejde blandt kvinder, kommandør Rosalie Peddle, håber mange vil deltage i fotokonkurrencen.

  • Vor internationale tjeneste blandt kvinder står overfor en ’reimagining’ (nytænkning), og vi ønsker, at du skal være med i dette. Dine fotos kan være alt fra portrætter over situationsbilleder til reflektionsbilleder – så længe de blot præsenterer Frelsens Hærs kvindearbejde, siger hun og tilføjer:
  • Jeg venter spændt på at se bidragene, som i sandhed vil være snapshots af, hvad Gud gør i kvinders liv i mange forskellige sammenhænge rundt om i verden.

Konkurrencebetingelser

  • Billederne skal sendes til e-mailadressen [email protected] under emnet ‘Reimagining Photo Competition’.
  • Hvis filerne er meget store, kan de med fordel sendes via fx WeTransfer.com (nemt og gratis).
  • Billederne skal ledsages af en beskrivelse af, hvad billedet viser, samt af fotografens fulde navn, territorium og evt. funktion.
  • Billederne skal være digitale i høj opløsning – det vil sige mindst 300dpi i A4 størrelse.
  • Det er fotografens ansvar at sikre tilladelse fra de mennesker, der eksponeres på deres billeder. Hvis de er under 18 år, skal der yderligere gives tilladelse af forældrene.
  • Generelt er det fotografens ansvar at sikre, at såvel Frelsens Hærs principper som gældende love og regler overholdes.
  • Sidste frist for at deltage er 30. september 2019.

Hent yderligere inspiration på plakaten herunder.

Scroll to Top