Nyt CS-par til Frelsens Hær i Danmark og Grønland

En international rokade af ledere i Frelsens Hær berører Danmark og Grønlands territorium, idet posterne som chefsekretær og territorial sekretær for Frelsens Hærs kvindearbejde skifter hænder til marts 2020.

Med virkning fra 1. marts 2020 tiltræder major Jan Risan således som ny chefsekretær, mens major Kjersti Risan bliver ny territorial sekretær for Hærens kvindearbejde. Parret efterfølger majorerne Bobby og Anne Westmoreland, der fra årsskiftet optager nye ordrer i USA.

Majorerne Jan og Kjersti Risan er begge uddannet fra Frelsens Hærs officersskole i Norge i 1990 og har siden bestridt en række ansvar i det norske territorium. De seneste fire år har de virket som divisionsledere i Vestre division i Norge.

Oplysninger om velkomstmøde for det nye lederpar meddeles senere.

Scroll to Top