Arbejdet blandt kvinder står overfor en ’reimagining’ (nytænkning)

Et nyt koncept, logo og visionserklæring for kvinders mission og tjeneste i Frelsens Hær lanceres med live-stremaning den 12. februar 2020.

  • Vor internationale tjeneste blandt kvinder står overfor en ’reimagining’ (nytænkning), lød det i efteråret fra verdenspræsident for Frelsens Hærs arbejde blandt kvinder, kommandør Rosalie Peddle. Onsdag den 12. februar lanceres konceptet under samme navn ’Reimagining’ på Frelsens Hærs hovedkvarter – med livestreaming.

Visionen om et nyt koncept for arbejdet blandt kvinder og piger blev første gang luftet af kommandør Rosalie Peddle ved ’High Council’ i maj 2018, og siden er visionen blevet indkredset til følgende punkter:

Et arbejde blandt kvinder, der:

er Kristus-centreret og har fokus på at vinde kvinder for Krisus, formidler helliggørelse, åndelig vækst og udvikler formidlingsevner.
er relevant med et autentisk fokus – som formidler programmer, møder, events og ressourcer, der er målrettede og relevante for nutidige kvinders liv og behov.
har fokus på social retfærdighed og engagerer kvinder i at deltage i samtaler, møder og events vedrørende social retfærdighed i deres lokalsamfund.

Eksempler og fotos fra arbejdet blandt kvinder

Sammen med afsløring af et nyt logo og visionserklæring vil lanceringen af det nytænkte koncept også rumme eksempler på det arbejde, Frelsens Hær verden rundt udfører blandt kvinder.

I forbindelse med lanceringen udstilles ligeledes en rækker udvalgte fotos fra en fotokonkurrence med motiver fra arbejdet blandt kvinder. Denne udstilling vil frem til den 12. marts kunne ses i Gallery 101, der er et offentligt caféområde i Frelsens Hærs internationale hovedkvarter i London.

Målet med nytænkningen er ifølge kommandør Rosalie Peddle at indlede en ny og bredere udvikling af arbejdet.

  • Vi tror, at dette blot er starten på en endnu større ekspedition i den tjeneste, Gud vil åbenbare blandt kvinder og piger, siger hun.

Se med onsdag den 12. februar

Lanceringen live-streames fra klokken 9.15 lokal tid – det vil sige klokken 10.15 dansk tid – på både Frelsens Hærs internationale hjemmeside, facebook og youtube-kanal:

www.salvationarmy.org
www.youtube.com/saihq
www.facebook.com/SalvationArmyIHQ

Se også en også en teaser (på dansk) om begivenheden med major Joan Münch herunder.

Scroll to Top