Velkomstmøder for nyt CS-par både vest og øst for Storebælt

Fra 1. marts bliver major Jan Risan ny chefsekretær for Frelsens Hær i Danmark og Grønland, mens major Kjersti Håland Risan bliver ny territorial sekretær for Frelsens Hærs kvindearbejde. Der afholdes velkomstmøder i både Horsens og Templet korps, således, at alle får god mulighed for at hilse på det nye lederpar. Se plakater herunder og sæt kryds i kalenderen.

Mødeleder vil begge steder være programchef, kaptajn Magnus Haraldsen, ligesom også landslederen, oberstløjtnant Christina Jeppsson, samt lokale musikkræfter vil medvirke.

Velkomst vest for Storebælt

Velkomstmødet i Horsens finder sted lørdag den 7. marts klokken 14.00. Efter mødet vil der blive budt på kaffe og kage. Korpsets adresse er: Grønnegade 7-9, 8700 Horsens.

Velkomst øst for Storebælt

Velkomstmødet i Templet afholdes onsdag den 11. marts klokken 19.30 – med kaffe i hall’en fra klokken 19.00. Adressen er: Frederiksberg Allé 9, 1621 København.

Se endvidere plakater nederst.

Ledere med bred erfaring

Majorerne Jan og Kjersti Risan er uddannet fra Frelsens Hærs officersskole i Norge i 1990 og har siden bestridt en række ansvar i det norske territorium. De seneste knap fem år har de virket som divisionsledere i Vestre division. Før det har de gjort tjeneste på både korps og hovedkvarteret.

Jan Risan har gennem årene haft så forskellige funktioner som koncernchef i Fretex (genbrug), socialchef, forvaltningschef, global leder for Sally Ann (nu Others), rektor ved Frelsens Hærs Ressource-center på Jeløy og assisterende chefsekretær.

Kjersti Håland Risan har især haft ordrer inden for børne- og ungdomsarbejde. Hun har ligeledes været undervisningskonsulent på Frelsens Hærs medarbejderskole på Jeløy og konsulent for familiearbejde på Frelsens Hærs hovedkvarter.

Det er således et lederpar med bred erfaring og 30 års officerstjeneste bag sig, der fra marts indtræder i ledelsen for Frelsens Hær i Danmark og Grønland.

Foruden officersuddannelsen er han uddannet civilingeniør, mens hun er uddannet sygeplejer og familieterapeut. Parret har begge rødder i Stavanger i Norge og er 56 år. De har tre voksne sønner og tre børnebørn.

Scroll to Top