Fortsatte restriktioner på grund af coronavirus

Her følger opdateret information fra Frelsens Hærs ledelse om situationen med fortsatte begrænsninger og restriktioner som følge af coronavirus. 

Kære alle!

Regeringen har nu forlænget perioden med stærke restriktioner for det danske samfund og os som borgere til den 13. april. I tråd med dette er ledelsesrådet enige om, at vi forlænger Frelsens Hærs undtagelsesbestemmelse som herfra meddelt den 12. marts via email og på FH-Portalen, til også at gælde for perioden 30. marts til og med 2. påskedag, den 13. april. 

Brevet som tidligere er sendt ud, er opdateret med blandt andet nye datoer, kan downloades herunder. Vi vil i god tid i tråd med myndighedernes anbefalinger melde ud, hvad der sker efter den 13. april.

Tak for den gode indstilling og forståelse vi oplever, at I har. Lad os fortsat være i forbøn for både hinanden og folket, som vi er sat til at betjene, i Jesu navn.

På vegne af territoriallederen,

Venlig hilsen

Major Jan Risan
Chefsekretær

Scroll to Top