General Brian Peddle: “Vi kan ikke svigte folk i nød”

Fra sin hjemmearbejdsplads i London følger Frelsens Hærs verdensleder, general Brian Peddle, interesseret og imponeret med i det arbejde, der trods corona-situationen bliver udført at medlemmer og frivillige af Frelsens Hær. Se og hør i en videohilsen herunder.

I endnu en videohilsen hylder general Biran Peddle, de ildsjæle, der rundt om i verden påtager sig et ansvar for de udsatte og sårbare grupper i samfundet – hvoraf nogle er mere sårbare under corona-krisen end før.

“Vi følger alle forskrifter fra myndighederne, men kan samtidig ikke svigte folk i nød,” siger han og forsikrer, at de medlemmer og frivillige i Frelsens Hær, der rækker ud til andre og opretholder nærvær trods afstand, ikke vil mangle forbøn.

Videoen indeholder også et par glimt fra Frelsens Hærs nødberedskab med madpakkehjælp i Nakskov og Nuuk – henholdsvis cirka 2,55 minutter og 3,03 minutter inde i videoen, som kan ses herunder.

Scroll to Top