En sommer fuld af alternative oplevelser

Som alternativ til sommerlejre – og som følge af Covid-19 – planlægger Frelsens Hær i sommerferien en række dagsoplevelser for socialt sårbare børn og voksne rundt om i landet.

Med blot et par måneder til sommerferien stiger usikkerheden for socialt sårbare familier, der havde håbet på at komme på familie- eller sommerlejr med Frelsens Hær.

Der arbejdes dog intenst på alternative ferieplaner i håb om at kunne tilbyde en vifte af anderledes sommeroplevelser for både børn og voksne.

Detaljerne er endnu ikke på plads, men aktiviteterne kan spænde lige fra udflugter til hyggelige og kreative aktiviteter i det fri.

Frem for lejre med overnatninger er forskellige former for dagsoplevelser i støbeskeen. Nogle steder med lejrfaciliteter og andre steder med lokale afdelinger af Frelsens Hær som lokation.

Detaljerne er endnu ikke på plads, men aktiviteterne kan spænde lige fra udflugter til hyggelige og kreative aktiviteter i det fri.

Indtil regeringen løfter sløret for fremtiden, er de konkrete tilbud ikke endelig udformet. Men foreløbigt satses på en form for gruppe-tilbud med 20-25 deltagere hvert sted. Dette skyldes, at det svarer til det nuværende antal, som skoler og børnehaver må være i en bus.

Alle retningslinjer for hygiejne som afstand, håndvask og håndsprit vil naturligvis blive overholdt. Af samme grund vil måltider så vidt muligt blive bestilt portionsanrettet udefra.

Mere info vil komme. Men med denne foreløbige sommer-prognose er det håbet at kunne dæmpe usikkerheden og styrket håbet om en skøn sommerferie – også for sårbare familier, der oplever hverdagen hård.

Scroll to Top