Nye soldater i Odense – og ledere i Nyborg

Det var i søndags en særlig dag i Odense, hvor korpset havde glæden af at indvie Amalie og Morten Kühnrich som soldater i Frelses Hær.

Ægteparret har sammen med deres fire børn de sidste cirka tre år været engageret i Frelsens Hær i Odense. Her har de især været en god hjælp i familiegruppen og ved familiegudstjenesterne. Forud for dette har Amalie Kühnrich også for få år siden været ansat i Odense korps som familiekonsulent.

Indvielsen blev forestået ved en festlig gudstjeneste af major Lone Lehim, der sammen med forsamligen glæder sig over parres beslutning.

”Vi er meget glade for at de har taget skridtet til at blive soldater og ønsker dem Guds velsignelse,” siger hun.

For Amalie og Morten Kühnrich begrænser den fremtidige tjeneste sig imidlertid ikke blot til korpset i Odense. Allerede fra den 1. juli bliver de således korpsansvarlige for Frelsens Hær i Nyborg i en frivillig tjeneste. Et virke de vil varetage på deltid.

Scroll to Top