Kaptajn Elisabeth Mikkelsen er forfremmet til herligheden

Kære Venner!

Det er med sorg jeg må meddele, at kaptajn Elisabeth Mikkelsen sov stille ind søndag morgen den 28. juni 2020. Det meste af Elisabeth nære familie var samlet omkring hende, da hun blev forfremmet til herligheden. Hun blev 71 år.

Elisabeth kom i kontakt med Frelsens Hær i sine unge år, og her mødte hun også sin mand Benny. Sammen blev de en stærk duo for Vorherre. De har altid haft et stærkt vidnesbyrd, og mange har nydt godt af deres glade sang og guitarspil.

I 2002 blev Elisabeth og Benny Mikkelsen udnævnt som officerer i Frelsens Hær og rejste til Rønne, hvor de optog tjenesten som korpsledere. Her havde de en god tid med mange velsignelser. Mange vil mindes deres tjeneste med glæde. Elisabeth pensioneredes i 2013.

Elisabeth var et varmt og omsorgsfuldt menneske, der ofte gik den anden mil for andre. Hun elskede sin familie og ud over de seks børn, så vil også svigerbørn, børnebørn og oldebørn nu savne et af familiens samlingspunkter.

De seneste år har svigtende helbred præget Elisabeths liv. Vi kan nu glæde os over, at hun er hjemme hos Gud.

Kaptajn Elisabeth Mikkelsen vil blive bisat fra Københavns Bibeltræningscenter KBC, Hedemarksvej 15, 2620 Albertslund, fredag den 3. juli 2020 klokken 10.30. Højtideligheden bliver ledet af Max Büsmann.

Lad os omslutte Benny og den øvrige familie med omtanke og forbøn. Æret være kaptajn Elisabeth Mikkelsens minde.

Med venlig hilsen

Major John Wahl
Personalechef

Scroll to Top