Livestreaming af kommandørerne Henrik og Lisbeth Andersens indsættelse i Schweiz

Ligesom man i morgen formiddag har mulighed for at vende blikket mod nord til indsættelse af territorialledere med en fortid i Danmark, kan man i morgen eftermiddag vende blikket mod syd, hvor et dansk officerspar indsættes som territorialledere i Schweiz, Østrig og Ungarn.

Søndag den 30. august klokken 17.00 kan man således via sin pc eller tablet på en gang få øvet sit tyske eller franske og samtidig overvære den officielle indsættelse af kommandørerne Henrik og Lisbeth Andersen som ny henholdsvis territorialleder og præsident for Frelsens Hærs kvindeorganisationer i Schweiz, Østrig og Ungarn.

Henrik og Lisbeth Andersen tiltrådte deres nye ansvar i alpelandene i juli efter seks år som henholdsvis chefsekretær og territorial sekretær for kvindearbejdet i Holland, Tjekkiet og Slovakiet. Tidligere har det danske lederpar foruden Danmark også gjort tjeneste i både Letland og England.

Indsættelsen vil blive foretaget af Frelsens Hærs tidligere verdensledere, general André Cox, og indsættelsesgudstjenesten kan følges ved at klikke her.

Scroll to Top