Tre civile medlemmer og en rekrut i Frederikshavn

Else Bjerregård Hansen.

I løbet af august og den første uge af september havde korpset i Frederikshavn den store glæde at se kredsen vokse med tre civile medlemmer og en rekrut.

Korpsets ældste deltager Else Bjerregård Hansen blev søndag den 12. august civilt medlem efter at have kommet i Frelsens Hær i over 25 år.

Samme dag blev Lene Hansen, optaget som rekrut (kommende soldat) i Frelsens Hær. Lene blev i 2010 civilt medlem i Valby korps, men har de sidste fem år boet i Frederikshavn.

Lene Hansen.

Samler mennesker i alle aldre

Søndag den 7. september blev yderligere ro civile medlemmer føjet til, Charlie Andre Hansen (Lene Hansens søn), der er en god hjælp med musikken i korpset, samt Ditte Le Maire Jakobsen, der hjælper trofast til med madlavning i Åbent Hus og er en god børnemedarbejder.

Korpslederen, kaptajn Anja Adjoh oplyser, at korpset oplever en god tid, med to tilbud til børn, Eventyrklub for 5-12-årge og Teenclub for +13-årige. Musikalsk har man samtidig oprustet med et lille sangkor, der medvirker ved de forskellige tilbud, ligesom der afholdes musikcafé forud for den ugentlige bibeltime.

Charlie Andre Hansen og Ditte Le Maire Jakobsen.

”De nye tiltag samler mennesker i alle aldre, og vi glædes over, at mennesker kommer til tro og forpligter sig med tid, evner og midler som medlemmer i Frelsens Hær, siger hun.

Vil man læse mere om Frelsens Hærs virke i Frederikshavn, bragte den lokale avis en omtale i sidste uge, som kan findes ved at klikke her.

Scroll to Top