Bøn 12/7

Vi minder om, at Bøn 12/7 starter om en uge – fra søndag 11. oktober til lørdag 17. oktober i tidsrummet klokken 08-20. I de lokale korps og på Frelsens Hærs øvrige arbejdspladser er der mulighed for at booke et tidsrum a 1 time, hvor man forpligter sig på at bede for både Frelsens Hær lokalt i Danmark og Grønland, men også for den internationale Frelsens Hær, som vi er en del af.

Vi håber inderligt at I har tid og mulighed for at være med i bøn denne uge. Der er en stor styrke i at have fokus på bøn i vores korpsfællesskab, så vi vil hermed ønske os alle en velsignet ​12/7 Bøn​.  

Han fortalte dem en lignelse om, at de altid skulle bede og aldrig blive trætte. Lukas 18,1

Inspirationshæfte til bønneugen kan fås ved henvendelse til korpsleder eller chef.

Frelsens Hær Åndelig Liv og Udvikling

Scroll to Top