”At blive dem, vi er” – helliggørelsesweekend i Vejle

Fredag d.13 – søndag d.15.november var en lille gruppe kursister samlet i Vejle til en undervisningsweekend med titlen ”At blive dem, vi er”.  Formålet var at dykke ned begrebet ’hellighed’, der er et centralt, men ofte misforstået emne i Bibelen.  På kurset, der var arrangeret af ÅLU (afdelingen for Åndeligt Liv og Udvikling), lanceredes bogen ”Holiness Unwrapped” (skrevet at Robert Street) i en ny dansk oversættelse: ”Hellighed pakket ud”.  Foruden Petura Haraldsen fra ÅLU, bestod  undervisningsteamet af Ingrid Larsen, Eva Marseille og  Bo Jeppson.

Martin, som her ses i Corona-sikker samtale med Petura,  siger om den nye bog: ”Det er en rigtig god ide. Jeg skal i hvert fald hjem og læse videre i den.”

Se flere af deltagernes reaktioner:

Rita: Hellighed er slet ikke så skræmmende, som nogen tror.
Kristine: Det har hjulpet mig i min forberedelse til at blive soldat med at forstå emner som retfærdiggørelse og hellighed …
man får lyst til at læse videre. Jeg bliver aldrig færdig med at få undervisning, og jeg bliver aldrig færdig med at øve mig i at danse med Gud.
Arnfinn: Jeg har haft mange problemer med: Er jeg god nok? Gør jeg det godt nok? Denne her undervisning har været fantastisk, og hvis der kommer sådan en weekend igen, vil jeg meget gerne med.

Helle: Jeg oplevede at blive sat fri af en løgn, jeg havde levet med i meget lang tid.

Scroll to Top