Helliggørelsesweekend i ’Store bededagsferien’

Frelsens Hær indbyder soldater og civile medlemmer til Helliggørelsesweekend i ’Store bededagsferien’, fredag den 30. april til lørdag den 1. maj i Nørrebro korps.

Overskriften for weekenden er ’At blive dem, vi er’, og udgangspunktet for undervisningen er blandt andet bogen, Hellighed pakket ud af kommandør Robert Street. Bogen kan med fordel bestilles på Handelsafdelingen mod et bidrag på 50 kroner.

I spidsen for helliggørelsesweekenden står kaptajn Petura Haraldsen, ansvarlig for afdelingen Åndeligt liv og udvikling, samt underviserne major Ingrid Larsen, kommandør Eva Marseille og oberstløjtnant Bo Jeppsson. Alle er kendte som dygtige formidlere og forkyndere.

Der er begrænset antal pladser, så man skal ikke tøve for længe med at tilmelde sig. Tilmeldingsblanket med program og info er tilgængelig i korpsene. Prisen er 200 kroner og tilmeldingsfristen er senest 23. april. Læs mere på posteren herunder.

Helliggørelsesweekend – del 2 til efteråret

En tilsvarende helliggørelsesweekend blev i efteråret afholdt i Vejle korps. Her gav deltagerne udtryk for et ønske om yderligere fordybelse. Derfor vil der i efteråret 2021 også blive afholdt en ’Helliggørelsesweekend – del 2’ i Vejle korps. Mere info om dette kommer senere.

Scroll to Top