Uddannelsesforløb om lokalt samfundsengagement via fjernundervisning

Frelsens Hærs Internationale Hovedkvarter (IHK) lancerer den 27. april et undervisningsforløb, Learning Pathways, for medlemmer og venner af Frelsens Hær, der brænder for at engagere sig i deres lokalsamfund. Oprindeligt skulle tilbuddet været indledt sidste år, men en coronakrise kom i vejen.

Undervisningen vil foregå på engelsk og formidles i form af en række forbundne videoer. Materialet vil være tilgængelig fra den 27. april klokken 11 dansk tid via uddannelsesforløbets hjemmeside, sar.my/learningpathways samt IHK’s sociale medier.

Praktiske færdigheder og personlig udvikling

Tilbuddet gælder alle, som er tilknyttet Frelsens Hær, og som ønsker at styrke deres samfundsengagement, forståelse for samfundsudvikling og projektledelse i den sammenhæng.   

Uddannelsesforløbet finder sted i partnerskab med Booth University College i Canada og afsluttes med tildeling af certifikat- diplom- og uddannelsesbevis på forskellige niveauer.

Materialet på certifikatniveau giver grundlag for et samfundsengagement ud fra en integreret missions- og trosbaseret faciliteringstilgang, der forener teologi og bedste praksis samt giver kursisterne praktiske færdigheder til deres engagement i samfundet og personlige udvikling.

”Dette kursus fører os tilbage til vores rødder og sender os ud i samfundet, lige hvor vi bør være.”

Få mere at vide via #TSALearningPathways

Ved lanceringen af tilbuddet, der er berammet til 45 minutter, gives potentielle deltagere et større indblik i uddannelsesforløbet, ligesom der vil være mulighed for spørgsmål og kommentarer til teamet bag Learning Pathways. Man interagerer ved hjælp af hashtagget #TSALearningPathways

Ved lanceringen vil der både være videoer med Frelsens Hærs verdensleder, general Brian Peddle, deltagere fra forskellige steder i verden, som har indgået i Learning Pathways pilotkursus samt andre med en samfundsorienteret passion.

Materiale tilgængeligt på flere sprog

Ethvert medlem, officer, medarbejder og frivillig i Frelsens Hær har mulighed for at deltage i kurset på certifikatniveau. Alt kursusmateriale vil være tilgængelig elektronisk eller i en printvenlig udgave, der kan downloades. Materialet vil være tilgængeligt på engelsk, fransk, hindi, mizo, portugisisk, rumænsk, russisk, spansk, swahili og tamilsk. Flere sprog forventes at blive tilføjet på sigt.

Major Joan Münch, projektleder for Learning Pathways.

Kompetencetræning i samfundsengagement

Major Joan Münch, der er kapacitetsudviklings- og ressourcekonsulent på IHK, og som er projektleder på undervisningsforløbet, tilskynder til deltagelse med disse ord:

”Samfundsengagement er kernen i det, vi gør som Frelsens Hær – eller burde gøre! Nogle gange er vi nødt til at minde os selv om, hvordan vi gør dette på bedst mulig måde. Dette kursus fører os tilbage til vores rødder og sender os ud i samfundet, lige hvor vi bør være. Lancering af Learning Pathways kursusindholdet er et tilbud om kompetencetræning i samfundsengagement for os alle i vore lokalområder.”

I forlængelse af kursusmaterialet vil der blive tilbudt opfølgende virtuelle kursusevents med henblik på at uddanne forløbskoordinatorer, der kan støtte kursister i deres respektive territorier.

Scroll to Top